U bevindt zich hier:

Een asfaltkipper te koop

Uit voorraad leverbaar

Verhuur en verkoop

Onderdelen beschikbaar

Wij hebben een asfaltkipper te koop die een hoog laadvermogen heeft. Het laadvermogen van een asfaltkipper varieert per wagen. Zo bieden wij een asfaltkipper te koop aan met een laadvermogen van maar liefst 34.500 kilogram. Heeft u veel grond, zand, hout, afval of andere ladingen te vervoeren naar een bepaalde locatie? Doordat wij gebruikmaken van innovatieve constructies, koopt u bij ons altijd machines van de beste kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een asfaltkipper?

Een asfaltkipper te koop met een hoog laadvermogen

Bij een asfaltkipper van ons vrachtwagenbedrijf brengt u de laadruimte vanuit een horizontale positie, ofwel de laadpositie, naar een schuine positie. Doordat de laadruimte schuin komt te staan, schuift de inhoud uit zichzelf uit de laadruimte. Dankzij dit systeem reduceert u de tijd die u nodig heeft bij het lossen van uw materialen. Tussen onze occasions zit er altijd een geschikt voertuig voor uw werkzaamheden. Naast onze asfaltkipper die wij te koop aanbieden, hebben wij ook andere voertuigen in ons assortiment. Zo kunt u ook een oprijwagen kopen om uw voertuigen mee te vervoeren.

r-b-t-1

Neem contact met ons op bij interesse in een kipper

Heeft u interesse in het kopen van een asfaltkipper? Gelukkig hebben we altijd een hoogwaardige asfaltkipper te koop staan. Neem bij interesse telefonisch contact op met een van de medewerkers van onze verkoopafdeling door te bellen naar 088 625 96 18. Ook staan we graag voor u klaar indien u liever een bouwvoertuig wilt huren in plaats van deze te kopen. Bekijk de opties voor verhuur online. Neem telefonisch contact met onze verhuurafdeling op door te bellen naar 088 625 96 01.

Stel uw vraag via het formulier