U bevindt zich hier:

Bouwvoertuig huren

Uit voorraad leverbaar

Verhuur en verkoop

Onderdelen beschikbaar

Wilt een bouwvoertuig huren om uw werkzaamheden succesvol en efficiënt uit te voeren? Dan heeft u een kwalitatief voertuig nodig dat over de modernste technieken beschikt. Natuurlijk is het ook van belang dat het voertuig naadloos aansluit op de werkzaamheden die u ermee wilt uitvoeren. Daarom kunt u het best een bouwvoertuig huren bij Veldhuizen Trucks in Groenekan (regio Utrecht) en Zwolle. Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan bouwmaterieel, waardoor u zeker het voertuig vindt dat u nodig heeft.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een bouwvoertuig?

Een bouwvoertuig huren dat perfect bij uw project past

Wat voor bouwvoertuig wilt u huren? We hebben betonmixers te huur staan, maar bijvoorbeeld ook kippers. Daarnaast doen we ook aan de verhuur van oprijwagens of trekkers voor zwaar transport. In al deze gevallen en meer slaagt u bij ons voor een bouwvoertuig dat perfect op uw wensen aansluit. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste voertuig? Dan helpen onze deskundige medewerkers u graag. Zij weten precies welk merk de specificaties heeft die het best bij uw project passen. Bekijk gerust al onze wagens die klaar staan voor verhuur.

green-truck-1

Huur bij ons een voertuig voor een korte of lange periode

Of u nu voor een korte of een lange periode een bouwvoertuig wilt huren, dit doet u het best bij ons vrachtwagenbedrijf. U kunt het voertuig per dag, per week, per maand of zelfs langer huren. Neem telefonisch contact met onze verhuurafdeling op door te bellen naar 088 625 96 01. Wilt u liever een oprijwagen kopen? Of bent u geïnteresseerd in een de betonmixer die te koop staat? We doen meer dan alleen verhuur en staan altijd voor u klaar.

Stel uw vraag via het formulier