U bevindt zich hier:

Betonmixer te huur

Uit voorraad leverbaar

Verhuur en verkoop

Onderdelen beschikbaar

Wij hebben een betonmixer te huur voor de periode dat u hem nodig heeft. Het maakt niet uit of u de machine voor een korte of een langere periode nodig wilt, u bepaalt zelf de huurperiode. Bij Veldhuizen Trucks in Groenekan (regio Utrecht) en Zwolle kiest u zelf voor de periode dat u de betonmixer huurt. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de voorwaarden en kosten van de betonmixer die wij te huur aanbieden.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een betonmixer?

Een betonmixer te huur voor uw tijdelijke klussen

Onze betonmixer is te huur voor een dag of voor een langere periode. U huurt de betonmixer ook per week, per maand of zelfs voor een heel jaar. Behalve een betonmixer, hebben we ook diverse andere bouwmachines te huur staan. Zo heeft u de mogelijkheid om een oprijwagen te huren, waarmee u diverse kleinere voertuigen naar een andere locatie verplaatst. Bekijk ook de andere bouwvoertuigen die u kunt huren bij ons.

r-w-t-1

Bespreek de voorwaarden met onze medewerkers

Wilt u meer informatie over het huren van de betonmixer of heeft u vragen over onze producten? Bel dan naar 088 625 96 01 en bespreek de mogelijkheden met een van onze medewerkers van de verhuurafdeling. De ervaren specialisten van ons vrachtwagenbedrijf vertellen u alles over de kosten en de voorwaarden voor het huren van een betonmixer.

Stel uw vraag via het formulier