U bevindt zich hier:

Een oprijwagen uit ons aanbod voor verhuur

Uit voorraad leverbaar

Verhuur en verkoop

Onderdelen beschikbaar

Maak gebruik van onze voertuigen om uw machines voor een klus succesvol te verplaatsen met een oprijwagen uit onze verhuur. Met het huren van een oprijwagen heeft u geen onderhoudskosten, maar heeft u wel zelf het transport in de hand. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment van oprijwagens die wij in de verhuur hebben. Voor iedere klus hebben we een geschikte oprijwagen.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een oprijwagen?

U vindt altijd een geschikte oprijwagen bij onze verhuur

Bent u tijdelijk op zoek naar een oprijwagen uit onze verhuur om bij een project een aantal voertuigen te vervoeren? Veldhuizen Trucks in Groenekan (regio Utrecht) en Zwolle heeft diverse opties die u huurt voor de periode die u wenst. We hebben veel verschillende wagens, dus er past er altijd een bij uw klus en budget. Het maakt ook niet uit of u een B-, C- of C1-rijbewijs heeft. Naast de oprijwagens hebben we nog meer voertuigen, zoals de Scania 10×4 die u kunt huren. Wilt u liever een wagen kopen? Kies er dan voor om een oprijwagen te kopen. Bekijk ons ruime assortiment om het aanbod te bekijken.

w-p-u-t-1

Vraag naar de mogelijkheden van een oprijwagen

Elke oprijwagen die wij in de verhuur hebben, huurt u voor een korte of lange periode. Huur een oprijwagen of ander voertuig per dag, per week, per maand of zelfs langer. Wilt u meer informatie over de verhuur van een oprijwagen of het huren van een bouwvoertuig? Neem dan vrijblijvend contact met onze verhuurafdeling op. Bel naar 088 625 96 01 en bespreek de mogelijkheden met ons vrachtwagenbedrijf.

Stel uw vraag via het formulier