U bevindt zich hier:

Scania 10×4

Uit voorraad leverbaar

Verhuur en verkoop

Onderdelen beschikbaar

Met een Scania 10×4 of kipper van hetzelfde merk weet u zeker dat u een kwalitatief goed en betrouwbaar bouwvoertuig koopt. Bij Veldhuizen Trucks vinden wij het belangrijk om elke keer weer topkwaliteit af te leveren. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Loosdrecht, Groenekan (nabij Utrecht) en vanuit Zwolle. Wij hebben een enthousiast en ervaren team, dat u graag helpt bij het vinden van het ideale bouwvoertuig voor uw bedrijf.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een scania 10×4?

Maak uw werk makkelijker met een goede en betrouwbare Scania 10×4

Met een Scania 10×4 of Scania kipper wordt het werk een stuk makkelijker voor uzelf en uw medewerkers. Ieder bouwvoertuig dat wij verkopen, heeft een hoog laadvermogen en lage onderhoudskosten. Mocht er een onderdeel onverhoopt kapotgaan, laat deze dan door een van onze specialisten vervangen. Naast een Scania, vindt u bij ons nog meer bouwvoertuigen om te huren of kopen. Zo hebben wij diverse occasions in ons uitgebreide assortiment, bijvoorbeeld de IVECO 10×4. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om een Mercedes 10×4 te kopen. Bekijk al onze voertuigen online.

Remmits (4)

Kies een Scania voor uw toepassing

Kies voor een Scania 10×4 of Scania kipper en koop het perfecte bouwvoertuig voor uw bedrijf. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag alles over de mogelijkheden van een Scania 10×4 of Scania kipper. Bel naar 088 625 96 18 en laat u informeren over de voorraad en de levertijd van onze bouwvoertuigen. Ook bij interesse in de huur van een betonmixer helpen we u graag verder. Neem hiervoor telefonisch contact met onze verhuurafdeling op door te bellen naar 088 625 96 01.

Stel uw vraag via het formulier