U bevindt zich hier:

IVECO 10X4

Uit voorraad leverbaar

Verhuur en verkoop

Onderdelen beschikbaar

Bent u al enige tijd op zoek naar een bouwvoertuig, zoals een IVECO 10×4? Bij Veldhuizen Trucks vindt u diverse modellen bouwvoertuigen van IVECO. Wij zijn gevestigd in Groenekan, Loosdrecht en Zwolle en zijn met name in regio Utrecht goed vertegenwoordigd. Dankzij onze verschillende locaties, zijn deze hoogwaardige voertuigen voor veel mensen bereikbaar.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een IVECO 10X4?

Deze bouwvoertuigen van IVECO zijn er met een 10×4-aandrijving

Besluit u om een IVECO 10×4 bouwvoertuig te kopen? Doordat wij veelal occasions aanbieden, vindt u bij ons vrachtwagenbedrijf uw nieuwe bouwvoertuig voor een aantrekkelijke prijs. Deze voertuigen zijn altijd van een hoge kwaliteit, omdat ze grondig worden gecontroleerd voordat ze opnieuw verkocht worden. Zo gaat u ervan uit dat de voertuigen geen gebreken hebben en lang meegaan. Wij hebben steeds een wisselend aanbod van 10×4 bouwvoertuigen van IVECO en andere merken, zoals DAF.

r-t-1

Kies voor een van onze hoogwaardige IVECO-voertuigen

Zoekt u een bedrijf waar u een bouwvoertuig kunt huren of kopen? Zoek dan niet verder dan ons bedrijf. Bekijk ons huidige aanbod aan IVECO 10×4-bouwvoertuigen en andere materieel online. Zo hebben we ook diverse betonmixers te koop staan. Vul bij interesse in een voertuig ons contactformulier in. Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stel uw vraag via het formulier