U bevindt zich hier:

Een hoogwaardige betonmixer te koop

Uit voorraad leverbaar

Verhuur en verkoop

Onderdelen beschikbaar

Wij hebben een hoogwaardige betonmixer te koop staan voor uw dagelijkse werkzaamheden. Werkt u in de bouw en bent u op zoek naar een goede betonmixer om bij elke klus topkwaliteit af te leveren? Bij Veldhuizen Trucks in Groenekan (regio Utrecht) en Zwolle bieden we een betonmixer van topkwaliteit te koop aan. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het vinden van de beste mixer.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een betonmixer?

Een betonmixer te koop voor uw dagelijkse werkzaamheden

Als u regelmatig een betonmixer nodig heeft voor uw werkzaamheden, dan maakt u het liefst gebruik van een kwalitatief goede betonmixer. Wij hebben een betonmixer te koop staan die helpt om uw werkzaamheden sneller en beter te laten verlopen. Is er een onderdeel van de machine kapot en heeft u dus een nieuw onderdeel nodig? Bekijk dan ons uitgebreide overzicht met diverse onderdelen en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen. Bent u wel op zoek naar een betonmixer, maar heeft u hem slechts tijdelijk nodig? We bieden u ook de mogelijkheid om een betonmixer te huren.

w-t-3

Neem contact met ons op bij interesse in een betonmixer

Wij hebben gegarandeerd een betonmixer te koop staan die bij u past. Daarnaast kunt u bij ons in ook terecht voor het kopen van een asfaltkipper of ander materieel. Vul gerust ons contactformulier in bij interesse in het kopen van een betonmixer. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 088 625 96 18 indien u vragen heeft.

Stel uw vraag via het formulier