U bevindt zich hier:

DAF 10×4

Uit voorraad leverbaar

Verhuur en verkoop

Onderdelen beschikbaar

Bent u op zoek naar een DAF 10×4 om al uw klussen succesvol af te ronden? Bij Veldhuizen Trucks heeft u een ruime keuze uit verschillende (bouw)voertuigen. Wij zijn gevestigd in Groenekan, Loosdrecht in regio Utrecht, en in Zwolle. Dankzij onze jarenlange ervaring en innovatieve constructies leveren wij altijd goed werk af, tegen een zo laag mogelijke prijs. Het maakt niet uit of u nu wel al een idee hebt over het voertuig dat u wilt kopen of juist niet. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een DAF 10×4?

Kies voor een van de verschillende soorten DAF 10×4

Ontdek de vele verschillende voertuigen met diverse mogelijkheden. Zo koopt u bij ons een DAF 10×4 Kipper met een multikap. Behalve de DAF 10×4, hebben wij ook diverse modellen van andere automerken, zoals de IVECO 10×4. We hebben ook een Mercedes 10×4 beschikbaar in ons assortiment. Veel van onze voertuigen hebben een hoog laadvermogen, waardoor u grote ladingen makkelijk vervoert. U koopt bij ons onder andere de volgende (bouw)voertuigen:

In ons aanbod vindt u ook diverse onderdelen voor onze bouwvoertuigen indien u deze wilt vervangen.

Remmits (5)

Neem bij interesse in een DAF contact met ons op

Heeft u interesse in een DAF 10×4 of in een van onze andere voertuigen? Ontdek dan ons ruime aanbod online. Heeft u uw keuze gemaakt of wilt u extra advies? Bel naar 088 6259 618 om met een van onze ervaren medewerkers te spreken. Naast het kopen van een voertuig, is het bij ons ook mogelijk om een bouwvoertuig naar keuze te huren voor een bepaalde periode. Neem in dit geval telefonisch contact op met onze verhuurafdeling door te bellen naar 088 625 96 01.

Stel uw vraag via het formulier