U bevindt zich hier:

Oprijwagen kopen

Uit voorraad leverbaar

Verhuur en verkoop

Onderdelen beschikbaar

Wilt u een nieuwe oprijwagen kopen om al uw machines verantwoord en veilig te vervoeren? Bij Veldhuizen Trucks in Groenekan (regio Utrecht) en Zwolle heeft u een gevarieerde en uitgebreide keuze bij het kopen van uw nieuwe oprijwagen. Verschillende oprijwagens zijn direct uit voorraad leverbaar. Daarbij heeft u de keuze uit oprijwagens met verschillende draagcapaciteiten.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een oprijwagen?

Een oprijwagen kopen voor het verplaatsen van al uw machines

Is uw oude oprijwagen aan vervanging toe en wilt u een nieuwe oprijwagen kopen? Wij hebben oprijwagens in verschillende uitvoeringen in ons assortiment. Kies er bijvoorbeeld voor om een dubbel geknikte oprijwagen te kopen, wanneer u een betere oprijhoek nodig heeft. Bij het kopen van een oprijwagen, maakt u een keuze uit onder andere de volgende wagens:

  • Oprij-Cargo
  • Oprij-LF
  • Oprij-XD
  • Oprij-Antos
  • Oprij-Sprinter

Wilt u liever een wagen of bouwvoertuig huren voor een bepaalde periode? Ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden. Kies in dit geval voor een oprijwagen uit onze verhuur. Neem telefonisch contact met onze verhuurafdeling op door te bellen naar 088 625 96 01.

p-u-t-1

Bel ons om de mogelijkheden voor aankoop te bespreken

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een van onze oprijwagens en de prijzen hiervan? Neem dan telefonisch contact op met ons vrachtwagenbedrijf door te bellen naar onze verkoopafdeling via 088 625 96 18. Voor het beantwoorden van al uw vragen, staan onze ervaren medewerkers graag voor u klaar. Dit geldt ook wanneer u de DAF 10×4 of een ander model wilt aanschaffen.

Stel uw vraag via het formulier