U bevindt zich hier:

Mercedes 10×4

Uit voorraad leverbaar

Verhuur en verkoop

Onderdelen beschikbaar

Met een Mercedes 10×4 of een kipper voor diverse werkzaamheden verzekert u uzelf van een kwalitatief hoogstaand bouwvoertuig. Een bouwvoertuig van Veldhuizen Trucks heeft een hoog laadvermogen en lage onderhoudskosten. Kom gerust een keer bij ons langs om de voertuigen te bekijken. Wij hebben vestigingen in Loosdrecht, Groenekan en Zwolle. Als u in regio Utrecht gevestigd bent, dan zijn wij dus altijd in de buurt.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een mercedes 10×4?

Een Mercedes 10×4 is het ideale verlengstuk van uw organisatie

In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere een 10×4 kipper van Mercedes. Dit bouwvoertuig van Mercedes is ideaal voor het vervoeren van grote hoeveelheden grond, zand of andere ladingen waarvoor de kipper geschikt is. Behalve een 10×4, vindt u bij ons ook andere bouwvoertuigen van Mercedes, zoals een kipper om asfalt eenvoudig te vervoeren of een Mercedes 10×8. Wilt u liever een bouwvoertuig van een ander merk dan Mercedes? Ga dan voor een Scania 10×4 of een van de andere merken in ons assortiment.

Veldhuizen-Mercedes Quadro 10x4 Remmits lv 2

Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een Mercedes 10×4 of een kipper van dit bekende merk? Neem contact op met de medewerkers van ons vrachtwagenbedrijf door te bellen naar 0886259618. Ontdek de prijzen en de mogelijkheden voor dit voertuig wat betreft het kopen hiervan. Ook is het mogelijk om een bouwvoertuig te huren. Neem hiervoor telefonisch contact met onze verhuurafdeling op door te bellen naar 088 625 96 01. Wat dacht u van de huur van een betonmixer? Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen.

Stel uw vraag via het formulier